HISTÒRIA

Després de tots aquests anys, la col·lecció ha anat creixent, i actualment consta de més de 1.000 peces, moltes de les quals són absolutament precioses, valuoses i molt especials.

Meravellosos gerros d’opalina que són com porcellanes, amb retrats pintats a mà gràcies a pinzells finíssims, on els resultats semblen fotografies, gerros esmaltats amb policromies i or, ampolles amb formes zoomòrfiques, esveltes gerres que degotegen llàgrimes de vidre aplicades, safates meravelloses amb decoracions de peixos, flors, dracs o libèl·lules, sucreres i bomboneres iridiscents pels òxids metàl·lics afegits al vidre que aconsegueixen colors increïbles quan reflecteixen la llum, bols i perfumers imitant marbre i pedres semiprecioses com la malaquita i el lapislàtzuli … Totes elles magnífiques obres d’art que han arribat als nostres dies amb una imatge perfecta o gairebé perfecta, com si acabessin de sortir de la fàbrica, tot i que la majoria tenen més de 110 anys. Peces de vidre que pel fet de ser-ho són fràgils, encara que gràcies a la cura i mim dels seus antics propietaris, avui tenim encara l’oportunitat d’admirar-les i gaudir-les com es mereixen.

Us convido als que com jo sou fans del vidre antic, que veieu totes les peces de la col·lecció Madforglass fotografiades i catalogades en aquesta web.

També m’agradaria molt poder intercanviar amb vosaltres que m’esteu llegint idees i opinions, així que per si us animeu a fer-ho, us deixo un e-mail de contacte:
madforglass@madforglass.com

Moltes gràcies i desitjo que us agradin.