QUI SÓC

 

Em dic Rosa Maria, sóc Diplomada en Infermeria i visc a Mataró, una ciutat de la província de Barcelona (Catalunya). Fa uns deu anys vaig començar, donada la meva passió per les peces de vidre, a col·leccionar vidre antic, especialment iridiscent, de l’època Modernista (1890-1920), i concretament de les zones de Bohèmia i Silèsia a l’antiga Txecoslovàquia. També, però en menor quantitat, tinc en la meva col·lecció peces de l’època Art Decó que va ser la posterior, i algunes altres d’èpoques anteriors.

Després d’aquests deu anys de col·leccionista, crec haver aconseguit un nivell de coneixement important sobre el vidre d’aquesta època de l’Art Nouveau o Modernista, la qual cosa m’ha permès comprar precioses i valuoses peces de vidre amb més de cent anys d’antiguitat de llocs tan diversos com Estats Units, Canadà, Alemanya, França, Anglaterra etc ..

Si com jo sou entusiastes del vidre antic, us convido a que veieu en aquesta web les fotos dels meus vidres i d’algunes decoracions iridiscents ampliades que també he fotografiat. Ja ho veureu, són precioses.

Salutacions cordials.

Rosa Maria Tomàs Roig