PROJECTE

Després de molts esforços, estudi i hores invertides en la meva col·lecció Madforglass, puc assegurar-vos que estic molt orgullosa d’ella. Per aquesta raó, crec que ha arribat l’hora de que més gent, no només jo i la meva família, puguin gaudir amb la contemplació de tantes obres dels mestres artistes del vidre, que en aquella època revolucionària de les Arts Aplicades anomenada Art Nouveau o Modernista, plens de màgia i creativitat, van aconseguir aquests exemplars tan especials en fàbriques úniques com Loetz, Moser, Harrach, Rindskopf, Kralik, Heckert i tantes altres …

Aquest és ara el meu projecte per al qual necessito trobar finançament, atesos els problemes sorgits després de parlar amb diversos ajuntaments, en que resumint, diuen que disposen de poc pressupost per finançar ells l’exposició a causa de l’actual crisi econòmica. Òbviament, hi ha d’haver un pressupost per poder fer un acurat trasllat de les peces, contractar una assegurança d’accidents, posar vitrines que es puguin tancar i tinguin llum per col·locar i emfatitzar els colors de les peces de vidre i és clar, un lloc adequat per situar l’exposició. Així mateix, s’ha de contractar un expert qualificat (Curator) que certifiqui i dongui forma a tota la mostra.

Espero que aquesta possibilitat que tant m’il·lusiona es pugui fer realitat aviat i que vosaltres, els entusiastes del vidre antic, pugueu també aviat gaudir-la.