MAD FOR GLASS

COL·LECCIÓ DE VIDRE ANTIC

Si també sou entusiastes del vidre antic, us convido a que veieu en aquesta web totes les fotos de les meves peces de vidre catalogades segons la seva procedència, així com les d’algunes decoracions iridescents ampliades que també he fotografiat. Ja ho veureu, són precioses.

Salutacions cordials.

Peces de vidre actualment en Exposició: 1552

Inversions i Donacions

En l’apartat de Qui Sóc, Història i Projectes del Menú Principal, t’explico amb detall la meva il·lusió de poder fer una exposició amb una selecció de les millors peces de la meva col·lecció de vidre antic, perquè tota la gent que ho desitgi pugui venir a gaudir contemplant en un lloc segur i adequat. Fins ara aquest projecte, així com el de veure que la col·lecció va guanyant nom i fama a partir que pugui anar fent-se en moltes altres ciutats, no ha estat possible a causa dels costos d’organització que no han volgut ser assumits per cap Ajuntament o organització als que fins avui m’he dirigit, al·ludint problemes econòmics per l’actual crisi.

Si tu creus que aquest projecte pot tenir èxit, o simplement t’agradaria que aquesta exposició pogués ser una realitat, considera la possibilitat d’invertir o donar per ajudar a que això sigui possible.

Tots els ajuts seran molt benvingudes, i seré feliç convidant a tots els contribuents el dia en què s’inauguri l’exposició i fent un quadre d’honor a l’entrada amb els seus noms per recordar que, gràcies a ells, s’ha fet possible la contemplació de aquestes boniques obres d’Art en Vidre.

Les donacions es poden fer fent clic al botó DONAR que hi ha al final d’aquest escrit.

Si en canvi la teva idea és fer una inversió, envieu-me un mail, i concretarem una cita per poder parlar sobre aquesta possibilitat.

Moltes gràcies!

PRESENTACIONS DE LES COL·LECCIONS

Estem a Youtube, subscriu-te al nostre canal i no et perdis les noves col·leccions!

Estem a Instagram

L’Origen del Vidre

Segons explica Plini el Vell a la seva obra Història Natural, el descobriment del vidre lloc a Síria pels mercaders de natró (material de sosa). Aquest va ser l’origen del vidre fabricat. En l’Edat Antiga, els egipcis i els fenicis van ser els principals fabricants i proveïdors de vidre.